Card Classic – Trafic – pana in 31/12/2016

Grawe Header

TRAFIC a fost conceput pentru că, în România, aproximativ 30 de persoane suferă zilnic un accident de circulaţie grav sau fatal.

Asigurare în caz de deces sau invaliditate permanentă din accident de circulaţie

Evenimentul asigurat: accidentul de circulaţie în urma căruia persoana asigurată decedează sau suferă o invaliditate permanentă 

Este considerat accident de circulaţie, accidentul pe care asiguratul îl suferă ca urmare directă sau indirectă a următoarelor situaţii:

– folosirea de către asigurat, ca şofer sau pasager, a unui autovehicul admis pentru circulaţia pe drumurile publice, respectând regulile de circulaţie

– folosirea de către asigurat a unei biciclete în spaţiile publice de circulaţie, respectând regulile de circulaţie

– asiguratul circulă ca pasager cu un mijloc de transport, feroviar, fluvial, maritim ori funicular, respectând regulile de exploatare şi de transport

– asiguratul circulă ca pasager într-un vehicul aerian cu motor admis pentru transportul de persoane

– folosirea de către asigurat a unui alt mijloc admis pentru transport, respectând regulile de exploatare şi transport

– asiguratul este pieton şi devine victima unui accident de circulaţie

Sunt acoperite prin asigurare şi accidentele produse în timpul urcării, coborârii, încărcării şi descărcării într-un, respectiv dintr-un mijloc de transport.

Sunt considerate urmări ale unui accident de circulaţie următoarele evenimente legate de transport, produse independent de voinţa asiguratului:

– înecul,

– arsurile, opăririle, descărcările atmosferice, electrocutarea,

– inhalarea de gaze sau vapori, consumarea de substanţe otrăvitoare, excluzând cazul în care aceste acţiuni se petrec treptat

Sume asigurate:

–                     în caz de deces: 7.500 Lei

–                     în caz de invaliditate: 15.000 Lei

Indemnizaţii de plată:

Dacă persoana asigurată decedează ca urmare a unui accident, asigurătorul va plăti suma asigurată.

Dacă persoana asigurată suferă un accident în urma căruia rămâne cu un grad de invaliditate permanentă, asigurătorul va plăti un procent din suma asigurată egal cu gradul permanent al invalidităţii.

Persoana asigurată: Persoană fizică cu vârsta de minim 1 an şi maxim 64 de ani.

Persoane ce nu pot fi asigurate:

Persoanele ce-şi desfăşoară activitatea ca şoferi profesionişti nu pot opta pentru încheierea asigurării de deces sau invaliditate din accident rutier.

Persoanele care nu pot fi asigurate sunt şi acele persoane care sunt inapte de muncă permanent sau suferă de boli nervoase grave, precum şi bolnavii mintali.

Durata asigurării: Protectia prin acest tip de asigurare este valabila pentru fiecare luna pentru care taxa de adminstrare a cardului a fost platit integral.

Acest tip de asigurare este inclusa in cadrul Card Classic SCnet Prepay Mastercard emise pana in 24.11.2016 in conditii de mai sus pana inclusiv 31.12.2016. Carduri emis dupa aceasta data nu ma beneficieaza de asigurare gratuita.

Grawe Footer