Incarcare Cardului

Cu toate modalitatiile de fata, Cardul SCnet Prepay MasterCard este cel mai flexibil instrument de plata din Romania si ofera mai multe posibiliati de incarcare cu numerar decat orice banca din Romania.

Incarcare cu cash-backuri SCnet

Cardul dvs. pot fi incarcat confortabil si fara comision din beneficii eligibile si disponibilitati din sistem de cumparaturi SCnet. Limita zilnica este de 4.000 RON.

Incarcare prin transfer bancar

Datorita IBAN-ului individual pe care gasiti pe spatele cardului si in Internet Banking puteti primi convenabil si fara comision de incasare din salarii, alte remuneratii si transferuri bancare. Banii virati astfel se proceseza in maximum 2 zile lucratoare. Limita zilnica este de 4.000 RON.

Atentie: Transferuri bancare din strainatate trebuie efectuate exclusiv in RON. Sume virate in alte valute se va intoarce la expeditor.

Incarcare prin servicii de transfer de bani international

Puteti primi bani prin orice serviciul de transfer de bani international care ofera incarcarea sumei trimisa pe un cont IBAN in RON fara niciun comision din partea noastra. Limita zilnica este de 4.000 RON.

Atentie: Trimitere de bani din strainatate trebuie efectuat exclusiv in RON. Sume virate in alte valute se va intoarce la expeditor.

Incarcare prin transfer Card2Card

Modalitate de transfer Card2Card permite incarcarea instant a unei sume de pana la 1.000 RON zilnic fara niciun comision din orice alt detinator de un SCnet Prepay MasterCard si altor carduri administrate de catre SCnet Payment Services Srl.

Serviciul este disponibil 24 ore /365 zile

Incarcare prin terminale Zebrapay

Alimentati cardul dvs. cu numerar la peste 2200 de terminale Zebrapay in toata tara. Incarcare se face convenabil prin alegere de butoane urmatoarea ordine: Alte Servicii, Alimentare Card, SCnet si urmariti instructiuni pe ecran. Pentru incarcare puteti sa folositi codul de bare pe spatele cardului sau numar de cont alocat in caz in care nu aveti card la dvs. sau altcineva va depune numerar la terminal. Bani este disponibil instant dupa incarcare. Limita zilnica este de 1.000 RON. Mai multe detailii: www.zebrapay.ro

Incarcare cu BitCoin

Prin intermediul terminalelor Zebrapay cardul SCnet Prepay MasterCard pot fi incarcati cu RON rezultand din vanzarea BitCoin pe care detineti. Limita zilnica este de 1.000 RON. Mai multe detailii: www.zebrapay.ro