Incarca-ti cardul SCnet Prepay MasterCard si castiga

Detineti un card SCnet Prepay dar nu l-ati folosit inca? Promotia “Incarca-ti cardul SCnet Prepay MasterCard si castiga” este ocazia perfecta sa schimbati situatia!

Incarcati cardul cu minim 50 RON, folositi-l pentru a face cumparaturi la partenerii comerciali SCnet in valoare de minim 100 RON, in perioada 1-31 mai 2015, si aveti sansa de a castiga pana la 500 RON direct pe cardul dumneavoastra!

Promotia se adreseaza tuturor persoanelor fizice care au peste 18 ani si detin un card SCnet Prepay MasterCard Young, Classic sau Gold. Sunt luate in considerare atat prima incarcare (sinonima cu activarea cardului), cat si incarcarile ulterioare de minim 50 RON, care au loc in perioada 1-31 mai. Incarcarile cu sume mai mici de 50 RON nu sunt luate in considerare pentru promotie.

Modalitatile de incarcare ca cardului sunt: transfer bancar, transfer Card2Card, prin SCnet.

Pentru participarea la promotie, valoarea cumulata a cumparaturilor efectuate la partenerii comerciali SCnet in luna mai trebuie sa fie de minim 100 RON!

Premii atractive va asteapta:

  • Locul 1: 500 RON
  • Locul 2 & 3: 100 RON fiecare
  • Locul 4 – 10: 50 RON fiecare

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. Aceasta va avea loc in 6 iunie, la SCnet Day Sinaia. Premiile nu se impoziteaza si  vor fi decontate direct pe cardurile castigatorilor! Mult succes tuturor!

Regulamentul complet al promotiei este disponibil aici.