Pe locuri, fiti gata, card!

In perioada 15 Iulie – 14 Septembrie 2014 SCnet a desfasurat promotia “Pe locuri, fiti gata, card!” Iata care au fost conditiile promotiei:

Pasi catre succes

Pasul 1: Trebuie sa ai deja propriul tau card SCnet Prepay MasterCard comandat si validat.

Pasul 2: Obtii propriul tau cod promotional*. *Il vei primi la inregistrare pentru cardul tau SCnet Prepay MasterCard. Codul promotional este unic si individual, si il vei putea folosi la toate promotiile de acum inainte.

Pasul 3: Recomanda cardul SCnet Prepay MasterCard echipei tale, membri si colaboratori noi si vechi, folosind codul tau promotional la inregistrare, in perioada promotiei.

Pasul 4: Recomanda afacerea SCnet cat mai multor membri noi – minim 30 de membri noi directi pana la sfarsitul perioadei de promotie.

Conditii de participare

  • Trebuie sa ai minim 30 de membri noi directi, inregistrati toti in perioada promotionala, pana in data de 14 Septembrie 2014.
  • Membrii noi, inregistrati in perioada promotiei de catre echipele tale existente, nu vor fi luati in considerare.
  • La inregistrarea in SCnet si pentru card se accepta maxim 3 inregistrari cu aceeasi adresa de e-mail, inclusiv cu inregistrarile facute deja pana la data de 14 Iulie 2014. Orice inregistrare in plus nu va fi luata in considerare si nici modificarea ulterioara nu o va face eligibila pentru recompensa.
  • Toti participantii la promotie trebuie sa isi obtina propriul cod promotional, prin inregistrarea pentru cardul SCnet Prepay MasterCard (si confirmarea inregistrarii). Toti participantii care s-au inregistrat deja pentru cardul SCnet vor putea sa isi obtina codul promotional accesand www.scnetprepay.com.
  • Codurile promotionale nu pot fi asociate ulterior la inregistrarile existente, inclusiv cele efectuate in perioda de promotie.
  • Calculul recompenselor se va realiza dupa sfarsitul perioadei de promotie, cel mai devreme dupa 14 zile lucratoare de la data emiterii cardurilor eligibile, dar nu mai tarziu de 15 Octombrie 2014.
  • Participa la aceasta promotie doar cardurile pentru care s-a achitat taxa de emitere de 22 RON, pana in data de 19 Septembrie 2014 inclusiv. Cardurile emise gratuit nu sunt luate in considerare.
  • Aplicatiile pentru card care nu indeplinesc conditiile de aprobare (lipsa documente, lipsa plata, etc.) sau au fost anulate la solicitarea clientului nu vor fi luate in considerare.
  • Inregistrarile abuzive sau frauduloase de membri si carduri noi, asa cum sunt definite in CCG, atrag dupa sine pierderea automata a tuturor recompenselor acordate de prezenta promotie si apoi rezilierea imediata a contractului tau de comision, precum si alte masuri conform Codul de procedura penala in vigoare.